12/08/2017

Novedades: Diciembre | Editorial Círculo Rojo

Cuando la muerte se apodera de la Inside Elena se desvela la verdadera identidad de Eidyn, quien descubrirá que no está solo.

La joven Dana le encontrará y juntos deberán acabar con decenas de lunas de sufrimiento, en un planeta donde la lucha por el poder domina cada rincón. No existe nada más importante para nuestros amigos que custodiar, a cualquier precio, el libro del Árkatos, el cual contiene el hechizo que abrirá el Pórtico de Cruce. Lo que comenzó siendo un libro de documentación podría acabar destruyendo el universo entero.
¿Serán capaces de salvar Arkanshía? ¿Sabrán protegerse de los ojos verdes?
El futuro del planeta está en sus manos. Sin embargo, la maldad de los ojos verdes destroza todo lo que toca. ¡Qué no toque el libro de Árkatos!
Què és la vida sense amor? Una supervivència, un no res. L’amor en totes les seves vessants és necessari per a l’ànima, per al nostre “jo” més íntim i més autèntic. Sense amor no podem assaborir tot el que la vida ens dona, tot el que imaginem i somiem. I si no imaginem ni somiem, només morim una mica cada dia.
Però hi ha moltes classes d’amor, i el primer que hem de cuidar és l’amor a nosaltres mateixos. Identificar-lo, cuidar-lo i tenir-lo present perquè sense ell no podrem estimar de debò a ningú.
I l’amor entre dos éssers que s’estimen, es necessiten i es desitgen? D’aquesta classe d’amor parla aquesta història, dividida en tres parts que bé podrien ser independents entre si però que es consoliden en una de sola, perquè les tres etapes de la vida de la protagonista (adolescència, joventut i maduresa) són viscudes amb tres amors diferents i de diferent manera. El que ens ensenya la Carlota és que mai s’ha de renunciar a ser un mateix, com mai s’ha de renunciar a creure en l’amor, passi el que passi.
L’amor no correspost? La Karlota diria que almenys ha pogut experimentar estimar algú de debò. Mai s’ha de perdre l’esperança de trobar a qui estimar i que t’estimi, però primer has d’aprendre a estimar-te a tu mateixa.
Els homes i les dones només ens dividim en dos grups: els que estimen i els que no estimen. I tots podem estimar, tots podem amar, tots podem ser l’heroi o l’heroïna de la nostra pròpia història. No hi ha excuses.
No hi ha cap home tan covard a qui l‘amor no faci valent i transformi en heroi
Plató. 


Ejercicios espirituales habla de aprender a detenerse y saber mirarse para comprender la realidad en nuestro propio ser. Habla de decidirse y atreverse”Jordi Solsona. 
¿Os llama alguna de las sinopsis? 
💋💋💋

1 comentario:

  1. Siempre he visto que esta editorial tiene buenos libros, es una lástima que no estén aquí en mi país, saludos!!!

    ResponderEliminar

Follow Us @chrismoonn

'/>